Företagsfriskvård

Effektiv friskvård betalar sig - forskning visar att företag som satsar på hälsofrämjande insatser tjänar in varje investerad krona (det ger tillbaka så mycket som 3-10 kr per investerad krona). Friska, välmående medarbetare presterar bättre på jobbet, vilket är ytterligare en anledning till att göra hälsosatsningar som minskar sjukfrånvaro och stress. 

Friskvård för att slippa vård

Ett vanligt problem med friskvårdsprojekt på arbetsplatser, där företaget exempelvis betalar gymkort till de anställda är att det ofta används av de som redan är friska, aktiva och lever ett hälsosamt liv. För att nå ut till dina medarbetarna som behöver det mest är de bästa friskvårdssatsningarna de som är individuella och personliga, där vi tillsammans kan påverka medarbetarnas vanor på lång sikt.

Vad jag kan hjälpa er med:

Jag kan erbjuda helhetslösningar som ger friskare och starkare personal. Genom riktade insatser där jag kommer till ut till ert företag för

  • Företagsträning i grupp 
  • Föreläsningar 
  • Viktminskningskurser 
  • Individuell kost- och motionsrådgivning 

Du kan givetvis även välja bara de delarna som ni önskar. Kontaka mig så sätter vi tillsammans ihop ett paket som passar er. Kontaktuppgifter och kontaktformulär nedan.